Copyright

Ik hoop dat je de foto’s op deze website mooi vind. Mocht je de foto’s voor andere/eigen doeleinden willen gebruiken, bijvoorbeeld voor je eigen website dan is dat in principe toegestaan mits:

  • er een bronvermelding met een link naar deze site bij staat. Laat dus zien waar de foto vandaan komt.
  • de foto gebruikt wordt via een link naar de foto zoals hij op deze site staat. Het is dus niet de bedoeling om een foto te kopiëren naar je eigen site.
  • het om een niet-bedrijfsmatige site gaat. Is het de bedoeling om foto’s bedrijfsmatig te gebruiken op een bedrijfssite of drukwerk neem dan contact met mij op. Ook bij twijfel, neem even contact met me op.
  • stuur me sowieso even een mailbericht dat je bepaalde foto’s gebruikt inclusief een link waar je ze gebruikt, dat is ook voor mij een hele eer en erg leuk om te weten. Tevens kan ik hier rekening mee houden mocht ik in de toekomst foto’s van mijn website willen verwijderen.

Wanneer je een foto voor een andere toepassing wilt gebruiken, bijvoorbeeld een presentatie of in drukwerk, neem dan ook even contact op, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn (en kan ik eventueel het origineel van de foto, in hogere resolutie leveren).

Uitzondering partyfoto’s!
Tot slot nog een uitzondering op het bovenstaande. Foto’s gemaakt tijdens feesten (partyfotografie) mogen gedownload/bewaard worden voor eigen gebruik, je staat bijvoorbeeld zelf op de foto. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan deze op een eigen of andere site of anderszins te publiceren! Deze foto’s maak ik vaak in opdracht van anderen die deze foto’s graag exclusief op hun eigen site wensen te publiceren naast mijn eigen site.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.