Sunrise Festival 2014 – Escape into Hapiness

Even dreigde de tweede editie van het Sunrise Festival in het Belgische Lille niet door te gaan als gevolg van een faillissement van de organisator. Gelukkig bleek het toch mogelijk te zijn het festival doorgang te laten vinden en mocht ik namens DJ Guide voor het tweede jaar foto’s maken op de openingsdag van het festival.

Het was ook dit jaar weer een buitengewoon gezellig feest met een aantal super acts zoals Kraantje Pappie, Gers Pardoel, Paul Elstak en Frontliner. Daarnaast mochten ook veel beginnende DJ’s hun kunsten ten gehore brengen op het festival.

Heb je een leuke foto gezien dan kun je deze evt. bestellen via http://www.oypo.nl/reiniermeesters

Share
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Partyfoto's met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.