Brooklyn @ "Gein op 't Wilhelminaplein" – Tegelen

De afgelopen tijd is er stevig verbouwd in het centrum in Tegelen. Er is een appartementencomplex gerealiseerd met nieuwe winkels. Hierbij is tevens het Wilhelminaplein onder handen genomen. Om de realisatie hiervan te vieren, werden er in het weekend van 17 en 18 augustus 2013 allerlei festiviteiten georganiseerd in het centrum en werd onder de naam ‘Gein op het Wilhelminaplein’ twee dagen lang stilgestaan bij de oplevering van het centrumplan.

Onderdeel van deze festiviteiten was op zondag een optreden van de band Brooklyn. Maar liefst drie sets van een uur werden gespeeld waarbij iedere set beter werd. Het optreden zorgde voor een spetterende muzikale afsluiting van het weekend.

Share
Dit bericht is geplaatst in Foto's, Partyfoto's met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.